ISTORIJAT


Proizvodno, uslužno preduzeće “CERAK” uspešno posluje od 1989 godine.

Od samog osnivanja bavimo se završnim zanatskim radovima u građevinarstvu i proizvodnjom.

- Vršimo prodaju i ugradnju svih vrsta ravnog građevinskog stakla od 3-10 mm, ornament stakla, profilit stakla, armiranog stakla, stopsol i parsol stakla, staklenih prizmi, ogledala (obična i u boji), kao i drugo.
- Izrađujemo preko 50 vrsta ramova za slike i goblene, vršimo mašinsku obradu stakla i bušenje rupa, prevoz i montažu na teritoriji Srbije.
- Vršimo pranje staklenih fasada sa spoljne i unutrašnje strane, reparaciju i zamenu zamagljenih stakla na autobusima.
- Od 1994. godine bavimo se proizvodnjom svih vrsta termoizolacionih stakala.
- Od 1996. godine u saradnji sa nemačkom firmom TROPLAST AG GmbH počeli smo sa proizvodnjom PVC stolarije po sistemu “TROCAL”.
- Od 1998.godine počeli smo sa proizvodnjom aluminijumske bravarije od grčkih i nisalovih profila (hladni i sa termoprekidom).
- Od 1999. godine u saradnji sa austrijskom firmom “RIGIPS” bavimo se prodajom i ugradnjom GIPS KARTON PLOČA od 6mm, 9.5 mm, 12.5 mm sa kompletnim pratećim materijalom, radimo SPUŠTENE PLAFONE tipa CASOPRANO, DEKOGIPS, GYPTONE i RIGITON sa pratećom podkonstrukcijom.
- U 2000. godini počeli smo sa prodajom i ugradnjom svih vrsta LEXANA, svih vrsta laminata.
- U 2001. godini počeli smo sa ugradnjom svih vrsta garažnih vrata bez motora i sa motorom na daljinsko upravljanje (kasetni i vodoravni motiv).
- Vršimo sve usluge zavarivanja: REL (B I, B II, R IV), GASNO (kiseonik, gas), MAG (CO2), TIG (argonsko).
- U periodu posle 2000.godine usavršavali smo se u svim poljima u proizvodnji PVC i AL stolarije, stakla, kao i izvođenje raznoraznih radova na hiljade objekata, pretežno na jugu Srbije. Cerak je poznati brend po staklu na ovim prostorima, medjutim u ovom poslu nismo zadovoljni, pa smo morali da širimo delatnost i trenutno radimo ono što se na tržištu traži. Izdvajamo se od ostalih konkurentskih firmi po tome što radimo veoma specifične radove na visini kod novih, a posebno kod starih industrijskih objekata. Široki spektar radova omogućava investitoru da kompletan posao poveri nama. Ovi zahtevi su nas inspirisali da dodatno proširimo delatnost u delu hidroizolacije, izradi čeličnih konstrukcija, farbanja, krečenja, čišćenja krovova, instalacija, fasada, stakla.
- Od nastanka naša firma je posvećena sticanju novih znanja putem specijalističkih kurseva, poseta sajmovima u zemlji i inostranstvu i saradnjom sa eminentnim institucijama.
POSLOVNI PODACI

Poslovno ime: Proizvodno, uslužno preduzeće "CERAK D.O.O."
Skraćeno ime: "CERAK D.O.O."
Odgovorno lice: Slađana Đorđević, direktor
Ovlašćeno lice: Dragan Đorđević, mob.tel. 063/414-645
Poslovno sedište: Selo Ranilug bb, 38260 Kosovska Kamenica, Srbija
Radna jedinica: ul. Radnih Brigada 23, 17500 Vranje
Telefon: +381 17 415-500
Faks: +381 17 415-500
E-mail: cerak1@ptt.rs
Web: www.cerak.co.rs
PIB: 100547283
Matični broj: 6454011
Obveznik nije u sistemu PDV-a
Tekući račun: 105-6047-27 AIK banka AD Niš - PJ Vranje
CERAK ©  2020, All rights reserved
Srpski jezik Srpski jezik
English language English language